Logo

Društvene mreže

Spiro sistem sa zaptivkom

Spiro sistem sa zaptivkom

Spiro sistem sa zaptivkom

Predstavljamo #ENPRO spiro sistem sa zaptivkom - inovativno rješenje za distribuciju ventiliranog vazduha.

Ovaj sistem nudi brojne prednosti u odnosu na klasične sisteme bez zaptivke, a mi vam donosimo sve što treba da znate o njemu.

✅Bolja zaptivenost za čistiji vazduh

Enpro Spiro sistem sa zaptivkom pruža izvanrednu zaptivenost (klasa D), spriječavajući infiltraciju okolnog otpadnog vazduha unutar kanala. To je ključno za sisteme gdje je higijena od najveće važnosti, poput bolnica, laboratorija i klinika.

✅Brža montaža i ekonomičnost

Montaža Enpro Spiro sistema je znatno brža u odnosu na klasične sisteme. Bez potrebe za samoreznim vijcima ili zaptivnim trakama prilikom montaže kanala, štedite dragocjeno vrijeme i resurse.

✅Sigurnost u nadpritisnim sistemima

Sistem takođe spriječava curenje vazduha u nadpritisnim sistemima na spojevima, osiguravajući da sav projektovani vazduh stiže do distributivnih elemenata. Nema više nepredviđenih padova pritiska.

✅Kvalitet garantovan standardima

Enpro Spiro sistem izrađen je po najvišim standardima kvaliteta. Proizvodnja spiralno falconanih cijevi i fazonskih komada obavlja se na modernim mašinama renomiranog švajcarskog proizvođača "Spiro International". Naš asortiman u potpunosti je u skladu sa standardima MEST EN 1506 i MEST EN 12237, što predstavlja garanciju kvaliteta, pouzdanosti i performansi naših proizvoda.

Stabilan lager 📦

Enpro posjeduje stabilan lager, spreman da zadovolji sve vaše potrebe.

Za sve dodatne informacije i narudžbe, kontaktirajte nas na:

📧 Email: [email protected]

☎️ Telefon: +382 40 253 401Ostale novosti

© Sva prava zadržana Enpro 2024.